Co. van de Shenzhenkyl Communicatieapparatuur, Ltd

Vooruit denkend die, zich vooruit bewegen.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe analoge Module van I O

Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

Certificaat
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden met hun dienst en producten, kocht ik hun lange afstand audiomodules, bij het begin kon ik niet geïnstalleerd de modules, stap voor stap onderwezen zij me en definitief werd ik het! Het moduleswerk goed en helpt me won het bod! Vriendelijke groeten! Santithamkul

—— Santithamkul van Thailand

Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde voor mijn radiomodem plaatste. De reden ik hen kies is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Makarov van Rusland

Zeer uitstekende producten en de uitstekende dienst! Ik visisted vele fabrieken in China maar geen van hen was voldoet aan mijn verzoek! Ik koos hen definitief omdat veel van mijn partners dit bedrijf aan me recommanded! De I/O Modules die zij waren briljant hebben verkocht! Het maakt ons met draadloze oplossing geschikter!

—— Andrew van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

China Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time leverancier
Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time leverancier Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time leverancier

Grote Afbeelding :  Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: carrylink
Modelnummer: Kyl-824M

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: kartons voor buitenverpakking en plastic film voor het verpakken
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100pcs per dag
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Analoge Inputmodule spanning: 9V-30V
Afstand: 2KM3KM (Line-of-Sight) macht: 500mW-800mW
Dimensie: 145mm*90mm*40mm frequentie: 433MHZ
Interface: TTL Baudstarief: 1200/2400bps

Kyl-824M 0V-5V/Four-Way Draadloze Analoge de Aanwinstenmodule van 4mA-20mA voor de Automatisering van de de Industriecontrole

 

Eigenschappen


4-manier I/O en 4 manier bereikt de Aanwinsten Analoge Input Modulecan draadloze transmissie in realtime. De relaisoutput, het voltage en de huidige output van de ontvangende module zijn verwant met de AAN-UIT- input en voltage/huidige input van de overbrengende module in realtime; Met andere woorden, wanneer de input van de zender inschakelt, zal de output van het corespondrelais op tegelijkertijd zijn. Wanneer de input van de zender uitschakelt, zal de output van het corespondrelais van tegelijkertijd zijn. Alle kanalen zijn onafhankelijk. Geen programma, geen draden, gebruikers kan afstandsbedieningomschakeling. Dit product is wijdverspreid in Industrieel controlemechanisme, draadloze controle, waterleidingsbedrijvenautomatisering en andere projecten.

 

Pic.: Kyl-824 verbindingsdiagram

wx04.jpg

•Toepassing


De draadloze automatische controle van de waterpomp

 

Draadloze correcte en lichte alarmlichten

 

Industriële afstandsbediening, industriële plaats controle

 

De Controle van de verkeersautomatisering

 

Milieu Controlesysteem

 

Het controlesysteem van de oliepijpleiding

 

•Technische Beschrijving


                                               Kyl-824 parameter

 

Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

 

Opmerkingen: De analoge input en de output blijven 0-5V in gebreke, als u input 4-20MA en output, gelieve op het tijdstip van aankoop te specificeren nodig hebt.

 

•Kyl-824 terminals en Hardwareinleiding


1. 4-manier betekent de Analoge Aanwinst input-output 4-20MA, Zelfde I0 (0=1, 2, 3, 4), voltage/huidige output negatief, en 04 de schakelende 4de output van het kanaal droge contact.

 

wx05.jpg

Pic 1: 4-manier betekent de Analoge Aanwinst input-output 4-20MA, 04 de schakelende 4de output van het kanaal droge contact. Machtsterminal

 

 

2. 4-manier input, steun passieve en actieve input

Toen het kiezen van passieve input, slechts plaatste de behoefte een schakelaar of een knoop tussen Ix (x=1, 2, 3, 4) en GND, VAN voorwaarde zal uit aan verre outputmodule worden overgebracht, dan transmit.

Toen het kiezen van actieve input, voerde de gebruikersbehoefte een hoogte in of low level in de Ix (x=1, 2, 3, 4) zal terminal, het hoge niveau losmaken, zal low level correspondly sluiten. Besteed aandacht, wanneer geen niveauinput, de ontvangersoutput zal losmaken.

 

wx06.jpg

                                                    Pic. 2: Four-way schakelaaroutput

 

Het functie-Indicator Licht


1. Macht indicator-PWR: Macht

2. Gegevens indicator-T/R: Flitsen eens per seconde erop wijzen, die dat de module normaal werkt

3. Lopende licht-looppas: De indicatorflitsen wanneer de module/elke keer overbrengt gegevens ontvangt

4-7: De statusaanwijzing D1-D4 van de schakelaaroutput: Het indicatorlicht is, erop wijzend dat het overeenkomstige outputkanaal gesloten is, anders is het losgemaakt

 

 

•De Definities van de onderdompelingsschakelaar


1. Dip1-4: Kanalen het kiezen

blob.png

 

2. Dip5-8: Het werk wijze het kiezen

blob.png

 

Opmerking:

*Users gebruiken over het algemeen de het invoeren verandering verzendend wijze, dip7-;

*To vermijdt meer dan twee afstandsbedieningsystemen werkend tegelijkertijd in één afstandsbedieningwaaier, de module want het verschillende systeem verschillend kanaal (het werk frequentie) zou moeten kiezen;

*In de timingswijze, moet de meester zijn en andere is de slaaf;

*It zou effect door re-macht op de module moeten zijn na het veranderen van de ONDERDOMPELINGSpositie.

 

 

•Spelddefinities


Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real timeDraadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

 

 

•Kyl-816 het gebruiken van Methode


1. Installeer de antenne aan de module.

2. Overeenkomstig het gebruik van de vraag, volgens de bovengenoemde instructies geplaatst de ONDERDOMPELINGSschakelaar, verbind de overeenkomstige schakelaarinput, schakelaaruitvoerapparaat.

3. Verbind de macht (12-30V), zet de machtsschakelaar, de machtsvereisten van aan het de behoeftenbereik van de outputstroom meer dan 500mA.

4. Op dit punt, kan de input van module de output van een andere module controleren.

5. De module is bidirectionele transmissie, d.w.z., een module kan aangezien een input, tegelijkertijd, ook als gecontroleerde output kan worden gebruikt, en vice versa.

6. Binnen dezelfde waaier van de afstandsbedieningafstand als de gebruiker die meer dan twee reeksen van afstandsbedieningsysteem gebruiken, een verschillende werkende frequentie zou moeten gebruiken om wederzijdse interferentie te vermijden.

 

•Het werk Wijze


1. Trigerwijze

Toen de AAN-UIT- inputstatus veranderde, zal het triger I/O Module de lokale statusinformatie verzenden. Deze wijze heeft snelle snelheid, kan in realtime zijn. Slechts wanneer veranderde input de status, dan het signaal zal verzenden, zal het energieverbruik laag zijn.

2. Tijdopnemerwijze

Bij deze wijze, zou er één meester en één slavenmodule moeten zijn. De meester zal met de slaaf synchroniseren elke 1s, betekent de meester transmits zijn voorwaarde elke 1S zal zwoegen en de slaaf zijn voorwaarde zal terugkoppelen om elke 1S te beheersen. Als de tijdmeester niet met slaaf kan synchroniseren bereikt bij 3S, zullen alle contacten losmaken. Zij verbinden tot de meester met slaaf opnieuw synchroniseert. Er zal de transmissievertraging van 1s bij deze wijze zijn.

3. Het verzamelen van wijze

Bij het verzamelen van wijze, DIP8 (zijn wijze overbrengen), DIP7 (meester/slavenwijze) en DIP5 die (de repeater/koppelt wijze terug) ongeldig allen. Bij deze wijze, kunnen de modulewerken als Modbus-slaaf het geen gegevens actief overbrengen. De meester kan een PC zijn die aan een draadloze gegevensmodule of andere gegevensterminal verbinden. De gegevensterminal verzendt het bevel en de verzoeken van Modbus RTU koppelt de slaaf inzamelingsvoorwaarde of de AAN-UIT- output van de controleslaaf terug. Identiteitskaart van de slaaf kan 1 tot 254 zijn.

4. Terugkoppeling/repeaterwijze

Bij koppel/repeaterwijze terug, zal de ontvanger het bevel opnieuw overbrengen het ontving en tot het bereik langere afstand maakt. Het functioneert als repeater. De zender zal output de verwante AAN-UIT- voorwaarde op zijn outputcom na het ontvangen van opnieuw gebracht over bevel, ondertussen, de outputindicator ON/OFF zal zijn. Zijn outputvoorwaarde zal hetzelfde met zijn inputvoorwaarde zijn. Als de ontvanger niet het bevel ontving, zal het niet opnieuw overbrengen, zal terugkoppelen ontbreken. De de outputvoorwaarde zal van de meester niet hetzelfde met zijn input zijn. Deze functie kan de outputresultaten van de ontvanger controleren. Als de gebruiker niet vertrouwd met het product is en onbekend met de methode van gebruik is, zouden alle codeschakelaars trekkracht moeten zijn aan plaatsen aan test.

 

 

•Kyl-824 andere Toepassing


Kyl-824 kunnen met zelfde reeks I/O Module werken: Kyl-813 of kyl-818 enz., om de functie van gecentraliseerde controle, en gecentraliseerde output (gelieve te wijzen op aan verkoop wanneer u de inkooporder plaatst) te bereiken. Gelieve te kijken het onderstaande diagram als voorbeeld:

Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

 

•Het opdracht geven van tot Informatie


 

Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time


 

•Verpakking


1. Standaardtoebehoren
module ►1pc kyl-824.

►1pc kleine magnetische antenne
 
 80108.jpg
 
2. Verkiesbare toebehoren
►Selectable antenne. (De Gebruikers kunnen de antenne volgens hun behoeften kiezen.)
Pic.: Een deel van verkiesbare toebehoren
Draadloze de Inputmodule van de Transmissie Analoge I O Module/Analoge Outputmodule In real time

Contactgegevens
Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)