Co. van de Shenzhenkyl Communicatieapparatuur, Ltd

Vooruit denkend die, zich vooruit bewegen.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe draadloze Module van I O

Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW

Certificaat
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden met hun dienst en producten, kocht ik hun lange afstand audiomodules, bij het begin kon ik niet geïnstalleerd de modules, stap voor stap onderwezen zij me en definitief werd ik het! Het moduleswerk goed en helpt me won het bod! Vriendelijke groeten! Santithamkul

—— Santithamkul van Thailand

Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde voor mijn radiomodem plaatste. De reden ik hen kies is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Makarov van Rusland

Zeer uitstekende producten en de uitstekende dienst! Ik visisted vele fabrieken in China maar geen van hen was voldoet aan mijn verzoek! Ik koos hen definitief omdat veel van mijn partners dit bedrijf aan me recommanded! De I/O Modules die zij waren briljant hebben verkocht! Het maakt ons met draadloze oplossing geschikter!

—— Andrew van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW

China Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW leverancier
Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW leverancier Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW leverancier Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW leverancier

Grote Afbeelding :  Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: carrylink
Modelnummer: Kyl-811H

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 2PCS
Prijs: negotiation
Verpakking Details: kartons voor buitenverpakking en plastic film voor het verpakken
Levertijd: 3-5 werkdagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, Paypal
Levering vermogen: 100pcs per dag
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
naam: afstandsbediening zender en ontvanger Afstand: 7KM10KM (Line-of-Sight)
macht: 5W Dimensie: 89mm*41mm*32mm
frequentie: 433MHZ Interface: TTL

Van het 1-manier kyl-811H Draadloze I/O van de de Controleafstandsbediening Module ON/OFF Signaal Draadloze Zender 1KM3KM 500mW

 

•Eigenschappen


1 kanaal AAN-UIT- Di en DOET geschikt overbrengen. De 1 voorwaarde van de kanaalomschakeling voor het overbrengende materiaal kan output zijn geschikt bij het ontvangersmateriaal. De de afstandsbedieningzender en Ontvanger zijn de omschakelingsvoorwaarde want het overbrengende materiaal is gesloten, terwijl de omschakelingsvoorwaarde bij het ontvangersmateriaal zal zijn gesloten; en het overbrengende materiaal is losmaakt, terwijl het ontvangersmateriaal zal losmaken. Alle kanalen zijn onafhankelijk. Geen programma, geen draden, gebruikers kan afstandsbedieningomschakeling. De de afstandsbedieningzender en Ontvanger zijn wijdverspreid in Industrieel controlemechanisme, draadloze controle, waterleidingsbedrijvenautomatisering en andere projecten.

 

Kyl-811 toepassingsdiagram

 

Pic. 1: De werkende diagrammen voor corresponderen I/O informatie

 

80104.jpg

 

•Kyl-811 terminals en hardwareinleiding


1. 1 output van het manierrelais, met een ladingscapaciteit van 220V/5A;

 

2. 1 input van de manier AAN-UIT- schakelaar, steun passieve en actieve input.
Voor passieve input, sluit eenvoudig een schakelaar of een knoop tussen I1 en GND aan. of VAN staat zal naar de verre outputmodule en de output worden verzonden.

 

Wanneer moet de actieve input, de gebruiker een hoogte of low level bij de I1-terminal invoeren. Het hoge niveau beantwoordt aan de scheiding en low level beantwoordt aan gesloten. Merk op dat wanneer er geen niveauinput is, de ontvangersoutput losgemaakt is.

 

•ONDERDOMPELINGSschakelaar


1. Dip1-4: Kanalen het kiezen

 

 blob.png


 2. Dip5-8: Het werk wijze het kiezen

 

blob.png

 

Opmerking:

*Users gebruiken over het algemeen de het invoeren verandering verzendend wijze, dip7-;

*To vermijdt meer dan twee afstandsbedieningsystemen werkend tegelijkertijd in één afstandsbedieningwaaier, de module want het verschillende systeem verschillend kanaal (het werk frequentie) zou moeten kiezen;

 

 

•Spelddefinities


Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW

 

•Het gebruiken van Methode


1. Installeer de antenne aan de module.

2. Overeenkomstig het gebruik van de vraag, volgens de bovengenoemde instructies geplaatst de ONDERDOMPELINGSschakelaar, verbind de overeenkomstige schakelaarinput, schakelaaruitvoerapparaat.

3. Verbind de macht (12-30V), zet de machtsschakelaar, de machtsvereisten van aan het de behoeftenbereik van de outputstroom meer dan 500mA.

4. Op dit punt, kan de input van module de output van een andere module controleren.

5. De module is bidirectionele transmissie, d.w.z., een module kan aangezien een input, tegelijkertijd, ook als gecontroleerde output kan worden gebruikt, en vice versa.

 
•Het werk Wijze


1. Trigerwijze

Toen de AAN-UIT- inputstatus veranderde, zal het triger I/O Module de lokale statusinformatie verzenden. Deze wijze heeft snelle snelheid, kan in realtime zijn. Slechts wanneer veranderde input de status, dan het signaal zal verzenden, zal het energieverbruik laag zijn.

 

2. Tijdopnemerwijze

Bij deze wijze, zou er één meester en één slavenmodule moeten zijn. De meester zal

synchroniseer met de slaaf elke 1s, betekent de meester transmits zijn voorwaarde elke 1s zal zwoegen en de slaaf zijn voorwaarde zal terugkoppelen om elke 1s te beheersen. Als de tijdmeester niet met slaaf kan synchroniseren bereikt bij 3s, zullen alle contacten losmaken. Zij verbinden tot de meester met slaaf opnieuw synchroniseert. Er zal de transmissievertraging van 1s bij deze wijze zijn.

 

3. Het verzamelen van wijze

Bij het verzamelen van wijze, DIP8 (zijn wijze overbrengen), DIP7 (meester/slavenwijze) en DIP5 die (de repeater/koppelt wijze terug) ongeldig allen. Bij deze wijze, de modulewerken als Modbus-slaaf, kan het geen gegevens actief overbrengen. De meester kan een PC zijn die aan een draadloze gegevensmodule of andere gegevensterminal verbinden. De gegevensterminal verzendt Modbus RTU

het bevel en de verzoekenslaaf koppelen inzamelingsvoorwaarde of de AAN-UIT- output van de controleslaaf terug. Identiteitskaart van de slaaf kan 1 tot 254 zijn.

 

4. Terugkoppeling/repeaterwijze

Bij koppel/repeaterwijze terug, zal de ontvanger het bevel opnieuw overbrengen het ontving en tot het bereik langere afstand maakt. Het functioneert als repeater. De zender zal output de verwante AAN-UIT- voorwaarde op zijn outputcom na het ontvangen van opnieuw gebracht over bevel, ondertussen, de outputindicator ON/OFF zal zijn. Zijn outputvoorwaarde zal hetzelfde met zijn inputvoorwaarde zijn. Als de ontvanger niet het bevel ontving, zal het niet opnieuw overbrengen, zal terugkoppelen ontbreken. De de outputvoorwaarde zal van de meester niet hetzelfde met zijn input zijn. Deze functie kan de outputresultaten van de ontvanger controleren.

 

•Kyl-811 andere Toepassing


Kyl-811 kunnen met zelfde reeks I/O Module werken: Kyl-813, om de functie van gecentraliseerde controle, en gecentraliseerde output (gelieve te wijzen op aan verkoop wanneer u de inkooporder plaatst) te bereiken. Gelieve te kijken het onderstaande diagram als voorbeeld:

 

80107.jpg

 

 

•Het opdracht geven van tot Informatie


Standaardproduct

Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW

 

•Verpakking


1. Standaardtoebehoren
module ►1pc kyl-811.
►1pc kleine magnetische antenne
 
 80108.jpg
 
2. Verkiesbare toebehoren
►Selectable antenne. (De Gebruikers kunnen de antenne volgens hun behoeften kiezen.)
Pic.: Een deel van verkiesbare toebehoren
Kyl-811H TTL-Interface Verre Input-output Module/Verre radio I o-Module 1KM3KM 500mW
 

Contactgegevens
Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)