Co. van de Shenzhenkyl Communicatieapparatuur, Ltd

Vooruit denkend die, zich vooruit bewegen.

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /data/www/trade/tradeweb/protected/controllers/BaseController.php on line 4299 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /data/www/trade/tradeweb/protected/controllers/BaseController.php on line 4300
Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Warning: Illegal string offset 'layout' in /data/www/trade/tradeweb/protected/components/SeoHtml.php on line 544 Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Warning: Illegal string offset 'layout' in /data/www/trade/tradeweb/protected/components/SeoHtml.php on line 544 Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden met hun dienst en producten, kocht ik hun lange afstand audiomodules, bij het begin kon ik niet geïnstalleerd de modules, stap voor stap onderwezen zij me en definitief werd ik het! Het moduleswerk goed en helpt me won het bod! Vriendelijke groeten! Santithamkul

—— Santithamkul van Thailand

Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde voor mijn radiomodem plaatste. De reden ik hen kies is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Makarov van Rusland

Zeer uitstekende producten en de uitstekende dienst! Ik visisted vele fabrieken in China maar geen van hen was voldoet aan mijn verzoek! Ik koos hen definitief omdat veel van mijn partners dit bedrijf aan me recommanded! De I/O Modules die zij waren briljant hebben verkocht! Het maakt ons met draadloze oplossing geschikter!

—— Andrew van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Digitale de transmissieproducten van de Shenzhenkyl omvatten de draadloze module draadloze zendontvangermodule, de draadloze module van de gegevenstransmissie, de draadloze module van de de schakelaaraanwinst van de gegevenstransmissie radio, met meerdere kanalen, analoge aanwinstenmodule met meerdere kanalen, draadloze transmissiemodule, draadloze netwerkmodule, draadloze communicatiemodule, rf-module, verre meting en controleterminal (RTU) en andere producten.

   

  Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,LtdShenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Wij kunnen producten vanaf het ontwerp of zelfs het idee van de cliënt aanpassen, en maken gewoonlijk steekproeven voor bevestiging.

   

  1. Speciale functies: het werk met punt-aan-multipunt, één module controleert vele modules, gebruik de specifieke spaander, de stroom, ect. verandert.

   

  2. Shell-ontwerp: wij kunnen de kleur van shell en de stijl van shell voor u aanpassen als u nodig hebt.

   

  3. Als u om het even welke ideeën hebt, aarzel niet ons te vertellen, zullen wij u tevreden maken.

 • R & D

  Wij hebben een professioneel Onderzoek en Een ontwikkelingsteam, dat de kwaliteit van de producten kunnen verzekeren, gelieve met onze producten zeker te zijn!

   

  Technische ondersteuning:

  1. De materialen waarborgen: Het grootste deel van onze grondstoffen worden ingevoerd en na strikt het onderzoeken gebruikt.

   

  2. De werknemers waarborgen: Alle arbeiders op onze productielijn zijn met het bedrijf sinds de aanvang van het bedrijf gegroeid. Zij hebben 10 jaar van het werkervaring en zij zijn zeer professioneel.

   

  3. De klanten die onze producten kopen zullen altijd worden gesteund als zij om het even welke vragen in het gebruiken van de modules hebben

   

Contactgegevens
Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Anna

Tel.: +86-15999666760

Fax: 86-755-83408785

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)