Co. van de Shenzhenkyl Communicatieapparatuur, Ltd

Vooruit denkend die, zich vooruit bewegen.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Van goede kwaliteit Lange afstandrf module voor verkoop
Wij zijn zeer tevreden met hun dienst en producten, kocht ik hun lange afstand audiomodules, bij het begin kon ik niet geïnstalleerd de modules, stap voor stap onderwezen zij me en definitief werd ik het! Het moduleswerk goed en helpt me won het bod! Vriendelijke groeten! Santithamkul

—— Santithamkul van Thailand

Ik bezocht vele fabrieken alvorens ik orde voor mijn radiomodem plaatste. De reden ik hen kies is hun beroepsbekwaamheid en hun uitstekende dienst. Zij doen zeer het best in elke details. Ik houd van deze fabriek en ook zoals hun mooie verkoopmensen! Ik zal meer partners adviseren om zaken met hen te doen.

—— Makarov van Rusland

Zeer uitstekende producten en de uitstekende dienst! Ik visisted vele fabrieken in China maar geen van hen was voldoet aan mijn verzoek! Ik koos hen definitief omdat veel van mijn partners dit bedrijf aan me recommanded! De I/O Modules die zij waren briljant hebben verkocht! Het maakt ons met draadloze oplossing geschikter!

—— Andrew van Brazilië

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

1
Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : CARRYLINK
Aantal werknemers : >100
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Opgericht in 2007, is de Communicatieapparatuurco. van Shenzhen KYL, Ltd een high-tech onderneming die zich in R&D, productie en verkoop van draadloze communicatieproducten en volledige draadloze oplossingen specialiseren. Met een sterk onderzoeksteam, geavanceerde ontwikkelingsconcepten, een rijke technische ervaring en een sterke technische sterkte, bestaat het de kernteam van het bedrijf uit de prima draadloze rf-ingenieurs van het technologieontwerp en uitstekend beheersteam, met rijke ervaring in ontwerp en ontwikkeling van software en hardwaresystemen. Houd omhoog vandaag met de tendens van high-tech ontwikkeling, en dien de klanten met de recentste technologie en de perfecte oplossingen.

Digitale de transmissieproducten van de Shenzhenkyl omvatten de draadloze module draadloze zendontvangermodule, de draadloze module van de gegevenstransmissie, de draadloze module van de de schakelaaraanwinst van de gegevenstransmissie radio, met meerdere kanalen, analoge aanwinstenmodule met meerdere kanalen, draadloze transmissiemodule, draadloze netwerkmodule, draadloze communicatiemodule, rf-module, verre meting en controleterminal (RTU) en andere producten. Wijd gebruikt in stroom, automatiseerden de spoorweg, de veiligheid, het olieveld, de watermilieubescherming, de intelligente vervoer en automatiseringscontrole, de instrumentatie en andere industrieën, zoals temperatuur en vochtigheidsinzameling, irrigatieoplossingen, industriële automatisering, Internet van Dingenoplossingen voor draadloze gegevens, audio, videotransmissie. De producten worden in binnen- en buitenland verkocht, buitenland zoals Rusland, de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, India, Mexico, Brazilië, Israël, Italië, Australië, Iran, Pakistan en meer dan 50 landen en gebieden.

Shenzhen KYL hangt het principe van „ontwikkeling Op technologie gebaseerd aan, kwaliteit-georiënteerde“, en is geëngageerd aan draadloze datacommunicatie en industriële automatiseringscontrole in Internet van Dingen. Het bedrijf dringt bij zich het concentreren op klanten, kwaliteit eerst en reputatie aan eerst. Het beleid, controleert elk proces, doet een volledige waaier van producten klanten van „nul tekort“ producten en de kwaliteitsdiensten voorzien. Bepaalde de belangrijke de oplossingsdeskundige van de industrie te zijn.

Contactgegevens
Shenzhen KYL Communication Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Anna

Tel.: +86-15999666760

Fax: 86-755-83408785

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)